Cautare

3686 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (3.11 secunde)
Mircea Geoana scrie ca decizia conducerii PSD de a-l inlocui de la Senat este lovita de nulitate, deoarece nu a avut la baza Statutul PSD si s-a facut impotriva prevederilor din Legea partidelor politice.
El a precizat ca propunerile de membri ai noului Cabinet vor fi supuse votului politic ale organismelor statutare ale partidelor componente ale USL si ca, imediat dupa acest vot, va initia discutii cu grupurile parlamentare, cu exceptia PDL, pentru sustinerea in Parlament.
Nimic mai sugestiv pentru ceea ce inseamna spiritul democratiei si nimic mai important pentru noi, stimati colegi, ca membri ai institutiei centrale a democratiei. ... - Membri ai Parlamentului care sa inteleaga cu adevarat importanta acestei institutii de baza a democratiei si sa se comporte ca atare.
Asociatia Magistratilor din Romania cere Senatului sa nu valideze lista cu magistratii alesi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
In cardasie cu Moldoveanu, mai multi membri ai Consiliului de Administratie al CN APMC si-au dat acordul de-a lungul anilor pentru legalizarea unor licitatii dubioase prin care majoritatea surselor de venituri ale Administratiei Portuare au fost oferite clientelei politice a PSD-ului.
Raportul Stolojan Unul dintre invitatii de marca ai Congresului PNL a fost Theodor Stolojan, care a prezentat un raport asupra activitatii Biroului Executiv in perioada 2002-2004. ... BPC este alcatuit din presedintele partidului, din 13 membri titulari, dintre care cinci vicepresedinti si doi membri supleanti.
Si, cu toate acestea, unii se straduiesc sa ne demonizeze, in fel si chip, prezentandu-se chiar drept un pericol - identificandu-ne ca urmasi ai PCR, desi noi suntem intim legati de infaptuirea Revolutiei din Decembrie 1989, care a demolat vechiul regim, iar fosti membri ai PCR se gasesc in absolut toate partidele care s-au nascut dupa revolutie.
Cu acest prilej, liderul social-democratilor constanteni a subliniat importanta efortului sau, a echipei sale si a celorlalti membri ai organizatiei la castigarea alegerilor locale din vara anului trecut, cand PSD a reusit la nivelul judetului Constanta sa obtina 46 posturi de primari, 20 de consilieri judeteni si 420 de consilieri locali.
Vicepresedintele Organizatiei Municipale a PSD, George Cubasa (foto), a prezentat, impreuna cu Ilie Zanfir, buletinul de sanatate al organizatiei, cuprinzind numarul de membri inscrisi, demisionati in ultima perioada, obiectivele si alte date care i-ar putea interesa, in special, pe reprezentantii altor partide.
Presedintele Traian Basescu a declarat ca nici fostii membri ai guvernului Ungureanu nu au fost cu mult mai buni decat cei ai guvernului Ponta.
El a declarat ieri, inainte de intalnirea cu primarii si presedintii organizatiilor judetene, membri ai PSD, ca este “convins“ ca senatorul Ion Iliescu nu va parasi partidul, insa, deocamdata, nu exista nici o functie prevazuta in statut care sa-i fie atribuita.
Geoana sustine ca PSD a prezentat in repetate randuri “cazuri concrete privind abuzurile“ reprezentantilor Guvernului in judete asupra alesilor locali ai acestui partid, precum si impotriva functionarilor publici din administratia publica locala si judeteana.
La doi dintre fostii membrii de vaza ai PNL, exclusi de Morega din partid, pentru ca au cerut schimbarea acestuia, respectiv Dorel Chiritescu si Aurel Popescu, nu li s-a dat voie sa intre la conferinta judeteana.Pe final, cei doi au reusit sa intre in sala si sa asiste la anuntarea rezultatelor.
Reprezentantii Coalitiei au inceput sa urmeze pasii politici ai calendarului semnat de liderii celor patru partide aflate la Putere, pentru finalizarea obiectului revocarii lui Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu din fruntea Parlamentului.
Liderii grupurilor parlamentare au stabilit ieri numarul de membri in Comisia pentru Codul electoral, in functie de algoritmul politic. Astfel, Alianta si PSD vor avea cate cinci reprezentanti, PRM va avea doi membri, iar partidele mici - UDMR, PC si minoritati - vor fi reprezentate de cate un membru.
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu (foto), si liderul TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, cunoscuti ca apropiati ai presedintelui autosuspendat Dan Ioan Popescu, au fost exclusi joi seara din partid.
Boc a explicat din nou ca nu exista o politica a partidului sau in acest sens, iar majoritatea primarilor in cauza sunt fosti membri PD care au fost nevoiti sa migreze la PSD in perioada 2000-2004.
Pe de alta parte, Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a democratilor, a aratat ca PD Constanta nici nu ar avea nevoie de racolari, in conditiile in care in organizatia municipala se inregistreaza saptamanal 20-30 de membri noi, despre care sustine ca sunt oameni foarte valorosi, tineri si fara trecut politic.
Pe de alta parte, Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a democratilor, a aratat ca PD Constanta nici nu ar avea nevoie de racolari, in conditiile in care in organizatia municipala se inregistreaza saptamanal 20-30 de membri noi, despre care sustine ca sunt oameni foarte valorosi, tineri si fara trecut politic.
Rezolutia a fost votata in unanimitate de cei 120 de membri ai Delegatiei Permanente a PNL Bihor prezenti la reuniune, dintr-un total de 140 de membri, cati numara acest organism.
google-analytics.com